Kermis Wateringen 2020

Gepubliceerd op 18 juli 2020 om 14:43

Wateringen: ‘We gaan er samen een onvergetelijke tijd van maken’

Het was lange tijd spannend, maar vanmorgen kregen organisatoren Onno en Anita Bootsma groen licht van de gemeente Westland om de kermis in Wateringen door te laten gaan. 

 

De kermis werd eerst afgelast in verband met de coronamaatregelen. Toen duidelijk werd dat de kermis weer open mocht van Mark Rutte zijn Onno en Anita vol enthousiasme met de gemeente aan de slag gegaan om te kijken naar de mogelijkheden. ,,Samen hadden we als belangrijkste punt: de veiligheid voor alle bezoekers garanderen.”

 

Om alles in goede banen te leiden heeft Boomsma extra maatregelen getroffen. ,,De kermis is net zo groot als anders, maar er zijn iets minder attracties om ruimte te creëren. We gaan looproutes maken en hebben in plaats van Dixies wc’s met een toiletjuffrouw.” 

Toezicht

Ook worden over het hele terrein meerdere desinfectiezuilen geplaatst zodat de bezoekers hun handen goed kunnen reinigen. ,,Zo kunnen we er samen een onvergetelijke kermis van maken.”

 

Normaal gesproken valt de kermis samen met de wielerronde, daar komen duizenden mensen op af. ,,Omdat die niet doorgaat verwachten we ook minder publiek. En om te zorgen dat iedereen zich aan de 1,5 meter afstand houdt lopen er toezichters rond die de mensen zullen aanspreken.” 

 

De kermis in Wateringen is van 22 juli t/m 25 juli van 13.00 uur tot en met 23.00 geopend!

 

Voor meer informatie ga naar de pagina van Kermis Wateringen.

 

Tip? redactie@kermisinnederland.nl

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.